Setiap warna itu memberi seribu erti kepada setiap orang..
dan warna yang sangat memberi erti kepada saya adalah UNGU!~

26.2.13

aku dapat blog aku balik !

Alhamdulillah alhamdulillah alhamdulillah..
Ya Allah tak tau nak cakap macam mana seronok dan terujanya aku bila dah dapat bukak blog ni semula.
sebulan yang lepas, gila sedih sebab tak dapat buka blog, hari-hari cuba buka tapi tak dapat, kawan-kawan bukak pon tak dapat.memang panas hati time tu.

blog ni tak hebat mana pon, femes apatah lagi, tapi aku sayang blog ni. macam-macam kenangan aku titipkan dalam halaman ungu ni. ada kawan cakap, buat blog baru la, dan memang aku buat. tapi rasa nak menulis tu takde. feel tak sama macam menulis kat blog ni. nasib baiklah hari ni tergerak hati nak try bukak blog ni, dan akhirnya aku dapat balik blog kesayangan aku. bahagianya ! macam jumpa kekasih lama.kekeke :P

kepada blog ungu tersayang, lepas ni jangan buat hal lagi. aku rindu tau takde kamu. hee..sepanjang sebulan kau takde dengan aku ni, macam-macam benda yang aku nak tinggalkan kat sini sebenarnya. tapi cuma mampu pendam, sebab takde tempat aku nak menulis. banyak benda bahagia, banyak jugak rasa duka. tapi aku masih tersenyum, sebab aku tau semua ni proses mematangkan aku :)

#lepas ni aku tak gusar lagi, kalau takde orang yang nak dengar aku meluah rasa, aku ada blog ungu ni dah.hehe

0 Pancaran Ungu:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...