Setiap warna itu memberi seribu erti kepada setiap orang..
dan warna yang sangat memberi erti kepada saya adalah UNGU!~

22.7.12

"Segmen: Bloglist Ramadhan"


sejak aku balik kampung cuti semester ni, memang tak pernah online,apalagi update blog, tu la, sapa suruh malas bayar berukband. hee.. ni dah boleh online sebab guna lappy kakak. oh kakak, balikla setiap hujung minggu.lalala ~

tengah-tengah BW, nampak pulak ada segmen ni, join je lah bagi mengisi masa lapang  di bulan mulia ni ;p

12 comments:

  1. salam ramadhan... semoga ramadhan kali ini lebih bermakna..

    http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/07/visit-to-taiping-kampung-sungai-siputeh.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ramadhan..tankz ye..akan melawat blog awak jugak nanti :)

      Delete
  2. salam ramadan.. t.kasih sudi join segmen sy :)
    slmt berpuasa n slmt berblogging

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam.. sama2..terima kasih jugak sbb menerima penyertaan budak baru mcm sy. selamat menunaikan ibadah puasa :)

      Delete
  3. salam ramadhan..terima kasih follow akak,akak follow blk sini ye

    ReplyDelete
  4. Salam ,

    Datang dari segmen yang sama dan bw.

    سلامة منونيكن عبداه ڤواس

    ReplyDelete
  5. Salam Ramadhan.. wah dah klik tp dah exp date..huhuhu.. ape2pun salam perkenalan n maila singgah blog saya jugak http://guavasue86.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. folo awek ungu nih...hehe..
    http://ajoschannel.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Hai.. jalan2 dari segmen yg sama.
    http://lokmanramli.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. salam...saje datang kacau..dari semen yang sama nih :)http://labyrinthandherworld.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-ramadhan.html

    datang lawat and folo kita balik kay? :)

    ReplyDelete
  9. salam ramdhan~ dari segmen yg sama~

    cikmisi follow sini~ sudi jenguk cikmisi balik ^^

    http://keyrajoongki.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-ramadhan.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...