Setiap warna itu memberi seribu erti kepada setiap orang..
dan warna yang sangat memberi erti kepada saya adalah UNGU!~

21.9.12

Cinta Sejati ~

Assalamualaikum....
lamanya tak update blog ungu ni..yela cuti lebih dua bulan kat rumah, kat rumah internet pulak non hado, berukband pulak tak bayor..heee..dah  lebih seminggu balik ke UKM pun belum boleh update lagi sebabnya  Encik ASUS kesayangan aku sedang dirawat sekarang.sedih kan hidup ni..ngeee

sekarang ni kalau nak guna lappy kenala bertandang ke bilik my BFF dan kuasai laptop dia.kahkahkah..tapi guna pon kejap-kejap je la..yela dah nama pon lappy orang, tak kan nak guna 24jam, memang kena hempuk la nanti.huahua..

tapi walaupun online pon kejap je, sempat jugak aku merayap-rayap kat blog orang lain..dan aku terjumpa satu blog yang memang superb.heee...pertama kali masuk blog tu dah jatuh cinta..bukan jatuh cinta dengan tuan punya blog tu, tapi jatuh cinta, jatuh kasih, jatuh hati dengan cerita-cerita dalam blog tu. mungkin orang lain dah tahu pasal blog ni tapi aku je yang lambat kot.hehe.. memang terharu bila baca kisah seorang suami yang setia menyayangi, mencintai dan menjaga isterinya yang sedang sakit. brain damage kalau tak silap. dia macam strok jugak la..(maaf kalau salah fakta)

1st time baca kisah dalam tu, memang aku sebak..aku pikir, ada ke lelaki yang setia macam ni? kalau ada pun mungkin satu dalam sejuta.. bertuahnya kakak tu dapat husband yang baik macam tu kan.. kalau yang belum tahu pasal blog ni boleh tengok kat sini  KLIK

bagi aku, inilah yang dinamakan CINTA SEJATI. tipula kalau aku cakap aku tak teringin nak dapat suami yang baik hati dan super penyayang macam abang Abil ni..ngee..semoga aku juga dijodohkan dengan orang yang budiman dan menyayangi aku seadanya kelak..Insyaallah..

dan sesiapa yang dah tahu, dah baca pasal kisah Kak Fauziah dan Abang Abil ni, sama-samalah kita berdoa kepada Allah agar dimudahkan segala urusan suami yang menjaga isterinya ini dan cepatlah diberi kesembuhan kepada si isteri yang sedang sakit ini.. Amin..

0 Pancaran Ungu:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...