Setiap warna itu memberi seribu erti kepada setiap orang..
dan warna yang sangat memberi erti kepada saya adalah UNGU!~

7.1.12

nak air :(

UKM sekarang ada krisis yang sangat menyayat hati (ayat biar over cket)
masuk hari ni, dah EMPAT hari air tak ada. empat hari ok!
dah la sekarang minggu exam.. cobaan..~


hari pertama boleh mandi lagi walau air mengalir sangat perlahan dari siput bab* berjalan
hari kedua kena mandi kat surau tempat amek wuduk =,=
hari ketiga pegi tumpang mandi kat kolej lain :'(
hari keempat a.k.a hari ni packing kain baju terus cabut berkampung kat kolej member yang ada air! >,<


nak air nak air nak air

    ada orang tegur walaupun xda air jangan merungut, dugaan..bukan merungut.tapi merungut la jugak. gramatis tak ayat? hee dlm UKM ni bukan saya sorang je tau cakap pasal air ni. akak pelangi ngan yana pon cakap jugak..hehe. kat pesbuk sana boleh dikatakan semua pelajar ukm paling tidak akan ada satu status pasal masalah air atau negeri aku cakap ayaq ni. 
   heyy!! sekarang bukan masalah merungut ke tidak. kita bersuara bukan bermaksud merungut tapi menunjukkan respon kita bila timbul masalah ni. takkan nak dok diam je bila jadi macam ni. nanti orang-orang atas sana rasa yang kita ni xkisah dan akan cakap xde hal punya lah! bila xde air. paham? ha kan dah membebel..ish3..

p/s: sempat jugak update kat belog ungu ni walaupon tengah exam. ahh xda mood study sebab xda air (alasan)
~ pak cik google yg bagi gambar ni ;p

0 Pancaran Ungu:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...