Setiap warna itu memberi seribu erti kepada setiap orang..
dan warna yang sangat memberi erti kepada saya adalah UNGU!~

21.6.12

BEN ASHAARI DAN SAYA :)



Blog di atas antara blog yang paling aku suka jenguk.
Antara blog yang aku suka baca (ayat dalam mood exam) :



# blog yang ada gambar ~ sebab gambar boleh menceritakan segalanya

# blog yang ayatnya tak ada bahasa rojak yang keterlaluan sehingga boleh buat aku loya !

# blog yang ada resipi sedap-sedap, sebab suka tengok gambar makanan. ngee :)

52 comments:

  1. As Salam, dari segmen yang sama, done follow u..sudi-sudilah dtg melawat

    ReplyDelete
  2. sy join jugak..saya follow sini =)

    http://mksyahir.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tankz ! akan follow Mk Syahir :)

      Delete
  3. hi pka join jugak.
    jom singgah blog pka nakk..??

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    terima kasih..! :))

    ReplyDelete
  4. salam kenal...
    dari segmen yg sama.. :)

    nur follow sini.. #22

    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tankz cik Nur :) sy dah follow :)

      Delete
  5. dtg singgh
    http://ayieshasani.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. trimas ! sudah menjenguk blog kamu :)

      Delete
  6. hai2 awk...
    kita dari segmen yg sama..
    kita daa follow awk, awk2... jgn lupa follow kita balikk.. nice to meet u.. semoga kita tak sombong2..heheh
    haa.. awk tolong like skali page fb kita ek.. di atas sekali, dan di bawah header.. :)
    sorry susahkan awk.

    http://sweetychocolate-candy.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. follow sini dari segmen yg same

    ReplyDelete
  8. Salam perkenalan. Singgah dari segmen yang sama. ;)

    Done followed you. Jangan lupa like blog saya ya? Trimas! ;)

    http://www.fadzmiemohamad.com/ba-dan-aku/

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan :)
      sudah follow dan klik like. tankz !

      Delete
  9. salam..wah..tiap orang ada citarasa masing2 kan..jom jenguk blog saya pula di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html thanx:)

    ReplyDelete
  10. datang dari segmen yang sama.. done follow sini.. jemput ke blog saya..^^
    http://pabilahatibersatu.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.htm

    ReplyDelete
  11. hye! deno datang dari segmen yang sama! deno dah folo sini... jemput la ke blog deno nanti ya :)

    http://dayangdeno.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.ht

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye ! sudah melawat blog awak dan folo. tankz :)

      Delete
  12. salam kenal ^^

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan..sudah follow blog awak :)

      Delete
  13. salam kenal..hery dtg dri segmen yg sama...jmput ler...

    ReplyDelete
  14. singgah pagi kat sini..
    Dari segmen BA
    jemputlah ke blog ea

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  15. Salam Kenal . Dari segmen juga - Keep in touch!

    ReplyDelete
  16. singgah sini baca pendapat :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tankz ! sudah follow blog comel kamu :)

      Delete
  17. Blogwalking ke sini..

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  18. bahasa rokak kdg2 meloyakan kan? hehee btw salam kenal dr chemija , jemputlah bace entry, if suke follow sekali^^

    ReplyDelete
  19. hee sy pencinta Bahasa Melayu.. kdg2 sakit mata tgk org rojak bahasa dgn sesuka hati, siap tambah huruf W,Y dalam ayat..haha. saya dah follow blog kamu :) tankz !

    ReplyDelete
  20. Salam...
    Singgah sini,Datang Dari segmen Yg sama..Woow...cantik Blog awak..
    Dah Follow,Follow Blog Saya Plak K...
    thanx Awak ^_^

    http://manssmile.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam..terima kasih sudi melawat. sudah follow blog awak yg ada kelip2 tu :P

      Delete
  21. Salam , singgah baca blog kesukaan kamo :)

    http://dismybelog.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    follow here :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam..tankz. bakal menyusul ke blog kamu :)

      Delete
  22. datang dari segmen yang sama!'
    done follow(37#),hit me back k!

    http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/06/segmenben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  23. tankz ! follow kamu balik :)

    ReplyDelete
  24. salam kenal..

    singgah dari segmen yang sama sambil follow :-)

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima aksih sudi singgah. sudah follow balik blog comel awak :)

      Delete
  25. golek sampai kat sini:)) skodeng blog ni.dtg dr segmen yg sama:)

    ReplyDelete
  26. tankz ye. sudah follow blog kamu :)

    ReplyDelete
  27. CHAKKK!!!!!!
    Datang dari segmen yang sama.....

    Jemput join segmen saya juga ye...
    http://ayuejean.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete
  28. singgah dr segmen sama

    alang2 dh singgah wani follow sekali lah :))

    http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    salam kenal yer

    ReplyDelete
    Replies
    1. tankz ye wani..neeya dah follow blog wani yg comel tu ! hehe :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...