Setiap warna itu memberi seribu erti kepada setiap orang..
dan warna yang sangat memberi erti kepada saya adalah UNGU!~

27.12.11

exam mood ~

study week..minggu study..
tapi aku belum study apa-apa..
rasa tak ada jiwa untuk study..
buka buku je terus jadi malas
apa nak jadi..
buka buku berangan..


lepas tu buka movie korea layan sampai bosan. sengih sorang-sorang.. ampun mak.. hee
tak pe.nanti dekat-dekat nak exam orang study ye mak.. saya boleh!!



kepada teman-teman semua, especially kosmate persuratan melayu, selamat berjuang, menjeling, menggaru kepala dan mengetuk-ngetuk pen dalam dewan exam nanti. semoga berjaya mencapai target masing-masing. wish me luck :)


tengok gambar ni bagi masuk sikit semangat jawab exam 

2 comments:

  1. awak...gud luck ea exam ni..hehe..nt kn kalo bley sbnrnya lpas diskusi sy ni kt kluar nk..release tension jap..kt pg k.l...jom la,jom la...=_=

    ReplyDelete
  2. tankz dear.. gud luck utk awk jugak..keluar kl? oke je tp tnya lg 2 org kwn kita 2 ;p

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...