Setiap warna itu memberi seribu erti kepada setiap orang..
dan warna yang sangat memberi erti kepada saya adalah UNGU!~

30.12.11

rindu serindunya

sedang menghitung hari untuk balik.. sangat-sangat rindukan family kat kg especially kat mak dan anak buah tersayang Adib Sufie Adha. bila bosan tak tau nak buat apa tadi, layan je gambar-gambar family.tengok gambar adib senyum sorang-sorang teringat keletah dia. lepas tu lagi la bertambah rasa rindu.. sabarla wahai hati.. <3





gambar adib masa raya. songkok yg dia pakai tu paksu dia yang punya.hehe



 gambar adib kat shopping mall. dia penat, lepas tu mintak air jagung pebret dia :)

macam kenal je yg dukung adib tu ;p

then tadi ada jumpa satu video ni kat Facebook.. comel sangat.terus rasa nak call kg cakap ngan adib..






comel kan baby dalam video ni. geram betol. ^^

0 Pancaran Ungu:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...